Ce se aude de la Balul Majoratului CNAM 2019?

Balul Majoratului al Colegiului Național ,,Andrei Mureșanu’’ Bistrița a avut loc joi, 7 noiembrie 2019 la restaurantul Giulia 2 din Bistrița. Balul mascat, programat să înceapă la ora 17, a fost organizat în cinstea elevilor de clasa a 12-a, pentru a onora vârsta majoratului și reușitele lor.

Elevii și profesorii de la clasele a XII-a și a XI-a au dansat pe ritmurile lui DJ Arm până la închiderea restaurantului. De imortalizarea momentelor s-au ocupat fotografii de la firma G Vision din Bistrița. La dorința elevilor din ultimul an de liceu, nu au existat Miss și Mister Majorat.

Au fost extrase 10 bilete câștigătoare la  tombola sponsorizată de Avon, tombolă la care au participat domnișoarele.

De la bal nu au lipsit nici momentele artistice: perechea de dansuri latino, Bianca Daria Rus din clasa a XI-a D de la Colegiul Național ,,Andrei Mureșanu” Bistrița  și Andrei Persecă de la Colegiul Technic ,,Infoel”  au avut un număr de kizomba. Au urmat mai apoi Cheers All Stars cu un colaj de dansuri moderne.

Elevii au fost foarte mulțumiți de bal, așa cum arată mesajele din grupul organizatoric și din discuțiile cu redacția CNAMOnline, însă mai mulți dintre ei sunt de părere că DJ-ul ar fi putut fi ,,un pic mai bun”.

 

        Bocskai Eliza-Blanka, reporter de liceu

       

      

Be the first to comment on "  Ce se aude de la Balul Majoratului CNAM 2019?"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.