CNAM- parc de distracţii pentru o zi.

Vineri, 19 ianuarie 2018, Colegiul Naţional ,,Andrei Mureşanu” s-a transformat într-un uriaş parc de distracţii, unde zăpada a fost personajul principal.

Elevii au lăsat la o parte testele şi temele şi au ieşit cu mic cu mare la o bulgăreală cum nu s-a mai văzut înainte. Totul a început încă din prima pauză înainte de ore, când zăpada era proaspăt depusă, iar elevii clasei a IX-a A au fost primii care au dat startul armatei oamenilor de zăpadă. Bucuria copilăriei şi, de asemenea, a zăpezii i-a molipsit şi pe profesori, care s-au alăturat elevilor, construind igluri şi nelipsiţii oameni de zăpadă.

„Sunt foarte fericită, abia am asteptat o astfel de ninsoare. Am reusit împreună cu colegii mei să creăm amintiri frumoase. Distracţia este cu siguranţă definiţia zilei de azi pentru elevii CNAM-işti” a declarat eleva Ioana Condrate din clasa a IX-a A. De asemenea, eleva Ciorbă Andreea a afirmat: „Momentul acesta m-a făcut nostalgică. Fiind boboc, mi-am amintit de curtea scolii gimnaziale plină de suflete la fel de inocente. Chiar dacă anii trec pe lângă noi cu o rapiditate nefirească, rămânem copii, iar o astfel de activitate ne învioează.”

„Da, a fost ceva mişto, de moment! M-am simţit din nou copil de generală şi a fost amuzant, în ciuda zăpezii de la scoală. Atmosfera chiar a fost super, lumea a fost bine dispusă şi cu chef de joacă. Prinde bine câteodată o joacă în zăpadă” a spus Radu Lupşan.

De asemenea, fetele, în ciuda faptului că au fost ţinta tuturor bulgărilor dezăpadă, s-au simţit mai bine ca niciodată: „A fost super, m-am simţit ca un copil de 3 ani, a fost cel mai tare moment din tot semestrul!”- Raluca Petruţa.

Cum CNAM nu duce lipsă de oameni cu simțul umorului, Kerekeș Norbert afirmă : „Bulgăritul e ca si cu fetele, îți place să dai, dar nu să primești!”

Astfel, întrega scoală a fost învăluită de o bucurie albă care o să rămână în inimile elevilor, demonstrând că orice s-ar întâmpla, ei sunt uniţi, se distrează şi creează amintiri de neuitat împreună.

Sharon Crețu și Mihaela Vlad, reporteri de liceu

Foto: Sharon Crețu

Be the first to comment on "CNAM- parc de distracţii pentru o zi."

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.