Idei de vacanță la Biblioteca Județeană „George Coșbuc”

Începând cu data de 17 iulie Biblioteca Județeană „G. Coșbuc” organizează cea de-a doua ediție a Fabricii de idei estivale – Vacanța la bibliotecă care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani, în vederea implicării în activități cultural-recreative menite să le stimuleze abilitățile imaginative și să le cultive gustul pentru lectură, atrăgându-i în spațiul ofertant al bibliotecii.

Programul de vacanță se derulează în peroada 17 iulie – 26 august, exceptând sâmbăta și duminica, iar înscrierile pentru atelierele de vacanță se fac începând de miercuri 5 iulie la secția Împrumut pentru copii. Toți copiii sunt așteptați cu drag să beneficieze de ofertă.

Rodica Bădăluță, bibliotecară la secția împrumut pentru copii și una dintre coordonatoarele acestui program de vacanță : „Am constatat plăcerea copiilor de a-și petrece timpul în spațiul bibliotecii sub îndrumarea profesorilor și a instructorilor de specialitate. În urma colaborărilor cu Școlile și liceele din Bistrița și din județ am primit feed-back pozitiv de fiecare dată când am organizat programe culturale cu elevii și ne-am gândit să venim în întâmpinarea lor cu activități plăcute și în perioada vacanței.  Printre serviciile oferite de bibliotecă se numără împrumutul de carte, activități interactive de aniversare a autorilor pentru copii, întâlniri cu scriitori, expoziții de carte pentru copii cu titlul Personalitatea lunii. Sper că programul acesta va avea mare success și ne va inspira și pentru alte proiecte viitoare. Așteptăm cu drag copiii care se află în vacanță și sperăm să se identifice cu oferta noastră.”

Prof. Aurelia Hîruța

 

Be the first to comment on "Idei de vacanță la Biblioteca Județeană „George Coșbuc”"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.