S-au întâlnit cei mai buni agenți din CNAM la Balul Majoratului

Joi, 9 noiembrie 2017, elevii claselor a XI-a și a XII-a de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița au participat la Balul Majoratului, ce a avut ca temă Spynight- Noaptea spionilor. Evenimentul, care a avut loc la restaurantul Giullia II, a debutat la ora 16:00, fiind deschis de prezentatorii Maria Chirtoș și Radu Lupșan.

În continuare, fiecare clasă a făcut poze de grup, după care s-a dat startul concursului de Miss&Mister Majorat. Prima probă a constat în prezentarea partenerului și realizarea unei scenete care să reflecte tema.

A doua probă a fost cea de dans, cea de a treia reprezentând o surpriză pentru participanți: aceștia au fost legați la mâini, iar primele trei echipe care au reușit să se dezlege au trecut în etapa a doua a probei. În această etapă, cele trei perechi au primit un mesaj codat, pe care trebuia să în descifreze într-un minut.

Juriul a fost format din: profesoarele Ștefania Borodi și Venera Roth-Gross, directorul adjunct, Antal Attila, Bianca Bor și Alex Manciu, câștigătorii miss&mister boboc 2015, dar și Călin Stan, în calitate de reprezentant al sponsorului principal, Avon.

Între probe au avut loc și momente artistice: primul a fost un moment de dans de societate, realizat de elevii Răzvan Naș și Ștefana Făt. Cel de al doilea a fost o demostrație de taekwondo, realizat de cei de la Clubul Sportiv ILYO Bistrița. De asemenea, Bianca Pic, elevă în clasa a XI-a G, a interpretat melodia „Skyfall”.

După încheierea concursului, a început petrecerea. Aceasta a fost întreruptă doar de anunțarea câștigatorilor, atât de la tombola organizată de Avon, cât și de la concurs: Roxana Deac (XII A) și Tudor Leah (XII C) au fost aleși Miss&Mister Majorat.

Balul s-a încheiat la ora 23:00, însă petrecerea nu s-a terminat, ci a fost continuată la afterpary, alături de elevii de la Colegiul Tehnic Infoel.

Claudia Scuturici, reporter de liceu

Foto: Ema Mihalachi

Be the first to comment on "S-au întâlnit cei mai buni agenți din CNAM la Balul Majoratului"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.