Serile filmului Românesc în aer liber

Prima ediţie a Serilor filmului Românesc a început deja în curtea Complexului Muzeal Bistriţa, joi, pe 12 septembrie 2019.

Debutul evenimentului le-a adus spectatorilor„Blestemul Ariciului” regia Dumitru Budrala şi „6,9 pe scara Richter”, regia Nae Caranfil. Timp de încã douã zile -13-14 septembrie- publicul bistriţean va putea viziona filme româneşti în aer liber, câte un documentar în fiecare searã de la ora 20:00, urmat de filmul din ziua respectivã (,,Moromeţii 2″ vineri şi ,,Pup-o, mã!” sâmbãtã ), programul proiecţiei filmelor terminându-se la ora 00:00.

Ana Events este o firmã de organizare de evenimente în aer liber şi aduce, prin reprezentantul Silviu Rus, cu ocazia primei ediții a micului festival de filme româneşti, opere cinematografice cu distincții şi premii internaționale. Biletele – de zi sau pentru durata întregului eveniment – se pot gãsi la intrarea în curtea interioarã a Complexului Muzeal Bistrița, dar şi la cafeneaua Copacul de Cafea.

Dacã alegeți programul oferit de Serile Filmului Românesc, veți avea parte de o atmosferã familialã, comodã, în orele târzii ale sfârşitului de sãptãmânã, cu filme bune şi popcorn.

Bocskai Eliza- Blanca, reporter de liceu

Be the first to comment on "Serile filmului Românesc în aer liber"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.