Vânătoare de comori prin pasajele Bistriței

Marți, 10 Octombrie 2017, a avut loc o vânătoare de comori pe pasajele Bistriței.  

Vânătoarea a fost organizată în cadrul Proiectului MAP – Mit și Aventură prin Pasajele Bistriței, proiect cofinanțat din bugetul local al municipiului Bistrița pe anul 2017 . Elevii clasei a IX-a A: Ioana Condrate, Colțea Cătălina, Crețu Sharon Ariana, Vereș Oana, Ciorbă Andreea și Carolina Căilean au avut parte de o experiență minunată prin care au reușit să descopere Bistrița, orașul lor natal.

Astfel, activitatea a avut loc la ora 16 :00, în fața Casei Ema, vânătoarea începând cu adevărat din mijlocul parcului municipal Bistrița.

„Atmosfera a fost una dinamică, plină de zâmbete și bucurie, a fost exact ca într-o vânătoare de comori pe care o vedeam la televizor” a afirmat Ioana Condrate, care a fost foarte bucuroasă de faptul că a putut fi alături de noile ei colege în această activitate minunată.

Elevii au primit diferite plicuri cu indicii și poze cu pasaje, a căror locație trebuia să fie cunoscută de către participanți. Ultima probă a constat în descifrarea unui cod „Fiecare pagină, fiecare propoziție, fiecare cuvânt, poate ascunde codul”. Fetele s-au descurcat bine, iar munca depusă le-a fost răsplătită cu premiul II și o zi la piscina Hotelului Metropolis .

„Această activitate ne-a unit ca echipă și ca prietene, am aflat lucruri noi despre acest oraș frumos și nu în ultimul rând am aflat că orașul Bistrița ascunde foarte multe mistere”  a  spus eleva Ciorbă Andreea.

 Sharon Crețu, reporter de liceu

Be the first to comment on "Vânătoare de comori prin pasajele Bistriței"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.