Echipa

numesc Maria Leșan, am 17 ani și sunt elevă în clasa a XII-a A. În ceea ce mă privește, menționez că voi avea grijă ca momentele cele mai importante să fie captate în fotografii, deoarece și amintirile au farmecul lor.

Slogan motivațional: Focusează-te ca lucrul important să rămână lucrul important!

 Mă numesc Claudia Scuturici , sunt elevă în clasa a XI-a E, profil filologie, la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”.
Sunt o fire sociabilă, pasionată de fotografie şi literatură. Sunt mereu cu zâmbetul pe buze şi ador să văd oameni fericiţi. Cel mai important pentru mine? Cărţile, muzica şi aparatul meu foto.
 
Slogan motivațional: Work until you can afford it!

Bună, mă numesc Iulia Zăgrean și sunt elevă în clasa a XI-a D la CNAM. Îmi place să citesc, sunt o fire optimistă, mă caracterizează lucrurile simple și vreau ca fiecare moment din viața mea să conteze.

Slogan motivațional: „Când viața îți oferă lămâi, fă limonadă!” 🙂

Mă numesc Carmen Rus și sunt elevă în clasa a X-a E la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”. Sunt o fire optimistă, veselă și pasionată de lectură. Cred că o zi în care nu zâmbești e o zi irosită. Zâmbetul îl face pe om mai pozitiv și abordabil în societate.

Slogan motivațional: Îndrăzneşte să visezi!

 

Bună, eu sunt Amalia Rus, elevă în clasa a X-a F. Sunt o fire foarte zâmbăreață, energică și vorbăreață, căreia îi place la nebunie ciocolata. Cu toate că par mai aiurită, iau lucrurile în serios și pun suflet în ceea ce fac.

Slogan motivațional: Dacă te interesează ceva cu adevărat, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.

Mă numesc Florina Gordon, am 17 ani și sunt elevă la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” în clasa a XI-a D. Sunt o fire veselă, îmi place să mă plimb și mă pierd foarte des în lectură. Îmi place să comunic și să aflu mereu lucruri noi.

Motto:„Fă tot posibilul să depășești imposibilul.” 

 

Mă numesc Diana Negrușa și sunt în clasa a X-a E, profil filologie. Sunt o fire foarte prietenoasă, ador copiii, ador să citesc, vreau să dau la Facultatea de Litere, iar lucrul pe care îl urăsc cel mai mult e sã fiu dezamagită de persoanele în care am încredere.

Motto: ,,Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti.”

Mă numesc Elisabeta Nicolae și sunt în clasa a X-a D. Sunt o persoană organizată ,căreia îi place punctualitatea şi modestia şi care interacționează uşor cu persoanele noi.
Motto: „Nu promite când eşti fericit, nu răspunde când eşti nervos şi nu lua decizii când eşti supărat.”
Mă numesc Crețu Ariana și sunt în clasa a IX-a A. Sunt fata care crede că basmele pot deveni realitate .

Motto: ” If you don’t see the book you want on the shelf , write it ! „ – Beverly Cleary  

 
Mă numesc Andreea Bora. Sunt elevă în clasa a IX-a, profilul ştiinţe ale naturii, la Colegiul Naţional Andrei Mureşanu.
Sunt o fire optimistă, vorbăreaţă,  glumeaţă şi sociabilă. Sunt deschisă la nou şi pasionată de animaţie, muzică şi lectură. Îmi place să cred că drumurile vieții oricât de întortocheate ar părea, mereu ne vor duce la destinaţia dorită, mai repede sau mai târziu.
Slogan motivaţional:Nu îţi poţi schimba destinaţia peste noapte, dar iti poţi schimba direcţia peste noapte.”
Mă numesc Vălean Andrada , am 17 ani și sunt elevă la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” în clasa a X – a F . Sunt o fire comunicativă, sociabilă și încerc în fiecare zi să fiu o mai bună versiune a mea. Deși par reținută, sunt dispusă în orice moment să ies din „bula mea de cristal” și să dau piept cu necunoscutul.
Slogan motivaţional:„Veni , vidi , vici
Numele meu este Anca Maria Dodu si sunt eleva in clasa a IX-a A. Timpul meu se masoara in carti, muzica, scris si studierea a tot ceea ce se afla in jur.
Slogan motivational: ,,The most dangerous person is the one who listens, thinks and observes.” – Bruce Lee
Mă numesc Ioana Boca și sunt elevă a Colegiului Național „Andrei Mureșanu”, in clasa a X-a D. Sunt o fire sociabilă, deschisă la idei noi și ambițioasă. De asemenea, sunt dornică să descopăr și să încerc mereu lucruri noi. Îmi place să îmi înfrunt problemele și să lupt zi de zi in favoarea unor principii.
Slogan motivațional: Luptă in fiecare zi cu răul înconjurător, înarmat cu un zâmbet.

     Mă numesc Vlad Mihaela Maria, sunt elevă în clasa a IX-a A, profil științe ale naturii, la Colegiul Naţional „Andrei Mureșanu”. Sunt o persoană realistă, sociabilă și emotivă. Lucrurile fără de care nu aș putea trăi sunt cărțile, filmele, muzica și desenul.

Slogan motivațional:  „The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem”
Bună! Mă numesc Raul Peterlin şi am 15 ani. Sunt pasionat de teatru şi de orice lucru nou. Îmi place să întâlnesc oameni şi să aflu poveşti de viață (nu, nu doar siropoase, ba chiar deloc) pentru întărirea caracterului personal.
Slogan motivațional: „All the world’s a stage and the men and woman are merely players.”
William Shakespeare

Sunt Aurelia Hîruța, profesor de limba și literatura română la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” și sunt alături de toți elevii mei care se lasă atrași în provocări culturale. Acest timp dedicat lor este cea mai frumoasă poveste, deoarece o scriem împreună și este fără sfârșit…
          Slogan motivațional: „Sine imperare maximum imperum est”.