Cel de-al doilea Bal al Bobocilor în acest an la CNAM

În sala mare de sport a Colegiului Național ,,Andrei Mureșanu ” Bistrița, pe data de 22 noiembrie 2018 s-a organizat Balul Bobocilor al secției maghiare din acest an școlar.

Prin tradiție, elevii claselor a zecea de la secția maghiară a Colegiului Național ,,Andrei Mureșanu” Bistrița, organizează anual Balaul Bobocilor, pentru a-i întâmpina pe bobocii din clasele B și H în viața liceală.

În acest an evenimentul a avut ca temă producțiile animate și lumea poveștilor a anilor 2000-2009. Cele trei probe s-au legat de acestă temă, la fel și sceneta elevilor din clasa a X-a B/H, care au adus în fața publicului o secvență din desenul animat ,,Familia Mézga” (A Mézga család).

Fazakas Emőke, elevă în clasa a IX-a B, a vorbit astfel despre eveniment: ,,Cel mai frumos moment a fost acela în care ne-am ridicat cu toții și am depus jurământul – cheia inițierii în viața de licean.

Î: Cum ți s-a părut tema?

R: Tema balului mi s-a părut interesantă și foarte distractivă, temă cu ajutorul căreia cu toții ne-am putut simți bine. Bineînțeles, cred că indiferent de vârstă tuturor ne place să ne reamintim de copilărie și de poveștile care au influențat-o.

Î: Aveai așteptări diferite?

R: Balul a decurs conform așteptărilor mele.

Balul Bobocilor al secției maghiare – o tradiție de la elevi, pentru elevi.

Bocskai Eliza-Blanka, reporter de liceu

Be the first to comment on "Cel de-al doilea Bal al Bobocilor în acest an la CNAM"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.