S-a finalizat etapa națională a Olimpiadei de Limbă și Literatură Maghiară “Mikes Kelemen”

Cu festivitatea de premiere, desfășurată la Palatul  Culturii ”George Coșbuc”, , organizată de Ministerul Educației Naționale prin Inspectoratul Școlar Județean Bistrița – Năsăud și Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”.

Mențiune,din partea Ministerului Educației Naționale,a primit eleva Müller Ágnes, din clasa a VIII-a a Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița, profesor Sztankovszky Enikő Zsuzsanna. Ea a mai fost răsplătită cu alte trei premii speciale. De asemea 2 premii speciale a primit și eleva Uhleszki Krisztina din clasa a X-a a aceluiași  colegiu, pregătită de doamna profesor Sztankovszky. Lista completă a premianților se regăsește pe site-ul www.mikes.cnam.ro

Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Bistrița și susținut de Fundația Communitas, Asociația Datura Bistrița, Teraplast, Romfulda, Transilvania Print, Hotel Metropolis, Mr.Stone, Chiuloasa, Fishermans, Editura Kriterion, Fundația Bocskai, Asociația ProZselyk,  MADISZ (UDTM), Fundația Culturală Bistrița.

Mulțumiri colaboratorilor, sponsorilor și tuturor persoanelor care au susținut acest eveniment.

Director, prof. Antal Attila

Be the first to comment on "S-a finalizat etapa națională a Olimpiadei de Limbă și Literatură Maghiară “Mikes Kelemen”"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.