Echipa

Salutări! Mă numesc Cristian Stancu și sunt în clasa a IX-a F. Tot ce trebuie să știți despre mine e că sunt o persoană simplă, modestă și directă. Sunt curios, îmi doresc să aflu lucruri noi și să le analizez și, de ce nu, să le împărtășesc cu voi.

    Slogan: Verum inevitabilis est.
Contact: crististancu003@gmail.com

Mă numesc Bărbos Alexia-Taviana şi sunt elevă în clasa a IX-a F. Sunt de părere că, dacă crezi cu ardoare în visul tău, vei ajunge departe.

Motto: “If you can dream it, you can do it! “ – Walt Disney

contact: alexia.barbos@yahoo.com

Mă numesc Daniel Andrei Flore, sunt elev în clasa a X-a C și activez ca reprezentant în Consiliul Județean al Elevilor. În timpul liber citesc și lucrez în programe de editare a imaginii. Personal, mă voi ocupa, în mare parte, de elementele grafice necesare ziarului.

Motto: Carpe diem.

Contact: floredaniel47@gmail.com

 

numesc Maria Leșan, am 17 ani și sunt elevă în clasa a XII-a A. În ceea ce mă privește, menționez că voi avea grijă ca momentele cele mai importante să fie captate în fotografii, deoarece și amintirile au farmecul lor.

Slogan motivațional: Focusează-te ca lucrul important să rămână lucrul important!

 Mă numesc Claudia Scuturici, sunt elevă în clasa a XI-a E, profil filologie, la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”.
Sunt o fire sociabilă, pasionată de fotografie şi literatură. Sunt mereu cu zâmbetul pe buze şi ador să văd oameni fericiţi. Cel mai important pentru mine? Cărţile, muzica şi aparatul meu foto.
Contact: scuturiciclaudia@yahoo.com
 Slogan motivațional: Work until you can afford it!

 

 

Bună, eu sunt Amalia Rus, elevă în clasa a X-a F. Sunt o fire foarte zâmbăreață, energică și vorbăreață, căreia îi place la nebunie ciocolata. Cu toate că par mai aiurită, iau lucrurile în serios și pun suflet în ceea ce fac.

Contact: amaliarus09@yahoo.com

Slogan motivațional: Dacă te interesează ceva cu adevărat, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.

Mă numesc Florina Gordon, am 17 ani și sunt elevă la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” în clasa a XI-a D. Sunt o fire veselă, îmi place să mă plimb și mă pierd foarte des în lectură. Îmi place să comunic și să aflu mereu lucruri noi.

Motto:„Fă tot posibilul să depășești imposibilul.” 

 

Mă numesc Diana Negrușa și sunt în clasa a X-a E, profil filologie. Sunt o fire foarte prietenoasă, ador copiii, ador să citesc, vreau să dau la Facultatea de Litere, iar lucrul pe care îl urăsc cel mai mult e sã fiu dezamagită de persoanele în care am încredere.

Motto: ,,Zâmbeşte, chiar dacă zâmbetul tău e trist, pentru că mai trist decât un zâmbet trist e faptul de a nu mai şti să zâmbeşti.”

Mă numesc Elisabeta Nicolae și sunt în clasa a X-a D. Sunt o persoană organizată ,căreia îi place punctualitatea şi modestia şi care interacționează uşor cu persoanele noi.
Contact: elisabeta.nicolae2501@yahoo.com
Motto: „Nu promite când eşti fericit, nu răspunde când eşti nervos şi nu lua decizii când eşti supărat.”
Mă numesc Crețu Ariana și sunt în clasa a IX-a A. Sunt fata care crede că basmele pot deveni realitate.

Contact: cretu.sharon@cnam.ro

Motto: „If you don’t see the book you want on the shelf, write it !” – Beverly Cleary  

 
Mă numesc Andreea Bora. Sunt elevă în clasa a IX-a, profilul ştiinţe ale naturii, la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”. Sunt o fire optimistă, vorbăreaţă, glumeaţă şi sociabilă. Sunt deschisă la nou şi pasionată de animaţie, muzică şi lectură. Îmi place să cred că drumurile vieții, oricât de întortocheate ar părea, mereu ne vor duce la destinaţia dorită, mai repede sau mai târziu.
Contact: andreeabora02@email.com
Slogan motivaţional: Nu îţi poţi schimba destinaţia peste noapte, dar iți poţi schimba direcţia peste noapte.
Mă numesc Vălean Andrada, am 17 ani și sunt elevă la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” în clasa a X-a F. Sunt o fire comunicativă, sociabilă și încerc în fiecare zi să fiu o mai bună versiune a mea. Deși par reținută, sunt dispusă în orice moment să ies din „bula mea de cristal” și să dau piept cu necunoscutul.
Slogan motivaţional: „Veni , vidi , vici!
Numele meu este Anca Maria Dodu și sunt elevă în clasa a IX-a A. Timpul meu se masoară în cărți, muzică, scris și studierea a tot ceea ce se află în jur.
Contact: anca_dodu23@yahoo.com
Slogan motivational: ,,The most dangerous person is the one who listens, thinks and observes.” – Bruce Lee
Mă numesc Ioana Boca și sunt elevă a Colegiului Național „Andrei Mureșanu”, în clasa a X-a D. Sunt o fire sociabilă, deschisă la idei noi și ambițioasă. De asemenea, sunt dornică să descopăr și să încerc mereu lucruri noi. Îmi place să îmi înfrunt problemele și să lupt zi de zi în favoarea unor principii.
Slogan motivațional: Luptă în fiecare zi cu răul înconjurător, înarmat cu un zâmbet.

     Mă numesc Vlad Mihaela Maria, sunt elevă în clasa a IX-a A, profil științe ale naturii, la Colegiul Naţional „Andrei Mureșanu”. Sunt o persoană realistă, sociabilă și emotivă. Lucrurile fără de care nu aș putea trăi sunt cărțile, filmele, muzica și desenul.

Contact: vlad.mihaela@cnam.ro

Slogan motivațional:  „The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem”
Sunt Bocskai Eliza- Blanka și sunt elevă în clasa a IX-a B. Mă descriu ca pe-o persoană deschisă la noutăți și înțelegătoare. Îmi place să fiu în echipa de jurnalism din mai multe motive, dar cel mai mult mă atrage faptul că am ocazia de a scrie în limba română.
Slogan motivațional: Fă ceea ce-ți place!
 Sunt Aurelia Hîruța, profesor de limba și literatura română la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” și sunt alături de toți elevii mei care se lasă atrași în provocări culturale. Acest timp dedicat lor este cea mai frumoasă poveste, deoarece o scriem împreună și este fără sfârșit…
          Slogan motivațional: „Sine imperare maximum imperum est”.