Atelierul de fotbal din CNAM

 Joi, în data de 18.05.2017, la Colegiul Național Andrei Mureșanu, a avut loc o activitate interactivă care prevedea un turneu de fotbal între clase.

Începând cu clasa a V-a și până la clasa a VII-a, elevii au dat ce au avut mai bun pe teren pentru a câștiga. Odata cu fluierul profesorului de sport, mingea a început să sară de la o poartă la alta, iar copiii după ea cu zâmbetul pe buze. S-a jucat corect, fără accidentări, iar învinșii au dat mâna cu învingătorii dând dovadă de fair-play. După frumoasa finală a claselor a V-a, a urmat un meci extrem de strâns între clasele a VII-a A si a VII-a C.

Dup cele 20 de minute tensionate, finalul a venit cu victoria clasei a VII-a A cu scorul de 3-2. Câteva minute de pauză si a venit marea finală dintre clasa a VII-a A si clasa a VI-a C.

Marea surpriză care a dezamăgit publicul a fost lipsa jucătorilor de la clasa a VI-a. Dat fiind faptul că au avut alte ateliere, au fost nevoiți să plece, astfel clasa a VII-a A a câștigat marea finală la masa verde cu scorul de 3-0.

După terminarea meciurilor, participanții și-au exprimat părerile despre competiție: „A fost un turneu bine organizat, foarte intens si plin de emoții. L-aș mai juca de înca 10 ori daca aș avea ocazia!” spune Artene Robert din clasa a VII-a A, echipa câștigătoare. Astfel s-a încheiat activitatea, fiind urmată de un amical între echipele amestecate, formate din jucători din toate clasele participante.

Teodor Encean, reporter de gimnaziu

Foto: Robert Artene

Be the first to comment on "Atelierul de fotbal din CNAM"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.