Balul Bobocilor 2022 din CNAM, un bal de covorul roșu

După o pauză de mai bine de doi ani, Balul Bobocilor a bucurat iarăși inimile adolescenților din Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, joi, 2 iunie 2022, începând cu ora 16:30, la restaurantul Giulia 2.

Tema de anul acesta a fost Hollywood, iar probele concursului pentru Miss şi Mister Boboc CNAM 2022 au fost în conformitate cu aceasta. Astfel, pentru concurs s-au înscris nouă echipe, acestea având de parcurs trei probe: prima, o scurtă prezentare, urmată de proba de dans, pe trei stiluri diferite, pentru ca, în final, concurenții să-și etaleze cunoștințele în materie de filme.

Juriul a fost format din profesorii Ciuruș Karina, Borodi Ștefania și Sima Cosmin, alături de elevii Chiș Nicola și Silaghi Cristian. La sfârșitul concursului a avut loc premierea câștigătorilor și a participanților, iar mai apoi valsul bobocilor. Câștigătorii Scridon Nicole, clasa a IX-a F și Martița Rareș, clasa a IX-a C au întrunit punctaje mari la toate criteriile, obținând astfel titlul de Miss și Mister Boboc CNAM 2022.

Întrebați fiind, ce i-a motivat să participe în cadrul concursului de Miss&Mister, aceștia mărturisesc: „Dorința de a mă face mai cunoscut și, bineînțeles, de a câștiga.” (Martița Rareș), „Sunt o fire competitivă și ambițioasă și îmi plac provocările.” (Scridon Nicole). Cei doi câștigători consideră că proba dansului a fost cea mai dificilă, întrucât au aflat târziu ce dansuri trebuie să pregătească, iar exercițiul la dansurile în perechi le-a lipsit. Aceștia au avut așteptări destul de ridicate și, totodată, emoții, înaintea și în timpul concursului, dar nu s-au lăsat copleșiți, dovedind că-și merită titlul de Miss și Mister Boboc CNAM 2022. Pe lângă concurs, a avut loc și o tombolă cu premii Avon.

Elevii claselor a X-a mărturisesc că ei, neavând Balul Bobocilor din cauza situației epidemiologice din perioada respectivă, au întâmpinat dificultăți în organizare. Aceștia sunt conștienți că au existat aspecte ce puteau fi îmbunătățite, dar, per total, sunt mulțumiți de faptul că au reușit să readucă în liceu mult îndrăgitul Bal al Bobocilor.

Atmosfera a fost una foarte plăcută, întrucât participanții s-au putut bucura atât de momente artistice deosebite, cât și de muzică bună, distracția jucând un rol important în ecuația balului. Astfel, evenimentul a avut parte de păreri pozitive, elevii considerându-l ca fiind o experiență unică, datorită căreia și-au putut descoperi și cunoaște mai bine și într-un mediu mai relaxat colegii și profesorii.

Reporteri de liceu, Pop Ioana-Eliza și Vlad Mihai

 

Be the first to comment on "Balul Bobocilor 2022 din CNAM, un bal de covorul roșu"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.