Bobocii CNAM la bal în 2018

Joi, 18 octombrie 2018, la restaurantul Giulia 2, s-a desfășurat Balul Bobocilor Colegiului Național ,, Andrei Mureșanu”.

Ca în fiecare an şi anul acesta la CNAM a avut loc balul celor mai tineri liceeni, joi, 18 octombrie 2018, la restaurantul Giulia 2. La ora 17.00, elevii claselor a noua au fost întâmpinați printre aplauze de către colegii lor din anul superior.

Împreună, cele două generații au avut parte de balul cu tematică retro, stilul anilor 1950-1960. Probele concursului pentru Miss şi Mister Boboc CNAM 2018 au fost realizate în concordanță cu tema. Astfel întrebările au avut ca subiect personalităţi sau evenimente ale epocii precum Neil Armstrong, Campionatul Mondial din 1954 și Marilyn Monroe.

Câștigătorii au fost Melisa Șomotecan și Raul Susa din clasa a IX-a G. Două participante, Fazakas Emőke din clasa a IX-a B și Sarca Griga Ana, din clasa a X-a A, au fost de acord să răspundă la câteva întrebări pentru ziarul CNAMonline ce a presupus balul acestor două generații. La întrebarea despre momentul care le-a plăcut cel mai mult, fetele au răspuns diferit: Cel mai mult mi-a plăcut momentul în care a început competiția pentru Miss și Mister (Fazakas Emőke), Momentul în care s-au anunțat câștigătorii (Sarca Griga Ana), iar despre edițiile anterioare au auzit numai lucruri bune sau nu prea au auzit multe lucruri despre edițiile anterioare. În ceea ce priveşte anul viitor cele două boboace îşi doresc să fie în număr tot așa de mare și să fie o atmosferă asemănătoare.

Cât despre organizare, fetele declară că nu ar fi schimbat nimic, dar despre concurs au unele observaţii: Față de anul trecut ar fi fost mai correct ca Miss și Mister să fie aleși individual, nu în perechi, așa cum participau. Anul trecut așa s-a procedat(Sarca Griga Ana).

La bal au mai existat momente de suspans, cum ar fi prestația trupei de dans Reborn și tombola sponsorizată de compania Avon, unde 12 fete au fost extrase de către doamna director Iuliana Vlad. Orele petrecute împreună de către boboci și elevii din clasele de a zecea au însemnat un bal școlar cu marca tinereții și a distracției.

 Bocskai Eliza-Blanca – reporter de liceu

Be the first to comment on "Bobocii CNAM la bal în 2018"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.