CNAM iconic la Balul Majoratului 2018

Joi, 8 noiembrie 2018, majorii CNAM-iști împreună cu clasele a XI-a au petrecut în stil iconic la Restaurantul Giulia din Bistrița.

Asociat frecvent unor cuvinte precum artă, teatru sau stil, termenul iconic este conform https://www.urbandictionary.com/define.php? în ton cu uzanța contemporană, similar cu „clasic“. Adjectivul iconic este, în general, limitat la lucrări mai recente, reprezentative, originale, influente sau unice. Ca atare, ele sunt acum bine stabilite și pe scară largă agreate în cultura populară contemporană.

În ceea ce privește alegerea titlului ICONS pentru balul majoratului CNAM, eleva Florina Mican din clasa a XI-a D a subliniat: Ne-am gândit ca elevii de clasa a XII-a să se simtă ca niște vedete, ca cineva care s-a făcut remarcat și ne-am dorit ca tema să le permită să-și aleagă liber ținuta vestimentară, dar ne-a plăcut foarte mult și cum sună titlul.

Evenimentul CNAM s-a desfășurat, ca de obicei, într-o după-masă de toamnă, când clasele XII-a au fost întâmpinate în jurul orei 16.00 de clasele organizatoare.

Originalitatea activității a constat în tema abordată de ambele generații, care au decis să petreacă împreună ultimii ani de liceu în stil iconic, memorabil. Cu toate că în acest an elevii au decis să renunțe la tradiția concursului de „Miss și Mister”, aceștia s-au bucurat, în schimb, de prestațiile colegilor care și-au demonstrat cu generozitate virtuțile artistice, animând atmosfera.

Prima care a evoluat în fața colegilor a fost Bianca Pic din clasa a XII-a G, cu piesa „When we were young” devenită celebră în interpretarea solistei Adele. Următorul moment a aparținut elevei Elena Hazbeiu din clasa a XI-a E, care a interpretat melodia Luminiței Anghel, „A million stars”.

Cea care a ridicat toată sala la horă a fost eleva Cristina Fechete din clasa a XI-a F, care a cântat două melodii populare „Am venit cu voie bună” și „Floricică de trifoi”, ultima aparținând repertoriului propriu. În încheierea programului artistic dansatorii de la trupa Reborn au dansat streetdance.

În ceea ce privește organizarea, una dintre elevele organizatoare, Țigăuan Dalia din clasa a XI-a F, a declarat că balul s-a desfășurat într-un mod neașteptat de plăcut,, toți participanții s-au simțit minunat,  iar muzica bună a dat culoare evenimentului.

Balul a respectat tema încă de la început până la final, prin ținute, voie bună și chiar prin aspectul tortului, care a fost personalizat ca și brățările de la intrare cu îndemnul „BE ICONIC” .

Ariana Clapou și Mirela Pintican, reporteri de liceu

Foto: Cătălina Mușdar

 

 

 

 

Be the first to comment on "CNAM iconic la Balul Majoratului 2018"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.