Despre ei – Noua generație de reporteri

Odată cu începerea noului an şcolar, au avut loc înscrieri pentru echipa ,,Reporteri de liceu” în cadrul târgului de oferte educaționale, ocazie cu care s-a lansat CAES-ul  la Colegiul Naţional ,,Andrei Mureşanu”.

Vineri, 9 octombrie, Colegiul Naţional ,,Andrei Mureşanu” a găzduit târgul de oferte educaționale unde mai multe asociaţii au încercat să recruteze cât mai mulţi voluntari. În echipa „Reporteri de liceu” s-au alăturat 11 membri noi. Pentru a-i cunoaşte mai bine, aceştia au pregătit câteva informaţii despre ei.

Mă numesc Bozdog Diana-Diandra și anul acesta am decis să mă alătur echipei de jurnalism a liceului datorită dorinței de a cunoaște persoane noi și de a-mi ocupa timpul liber făcând ceva productiv și pe placul meu.

Prietenii mă cunosc sub porecla de Iso, preferând această variantă mai mult decât prenumele real. Nu pot spune că am o anumită pasiune, însă îmi place să mă implic în activități ce includ un colectiv care lucrează în echipă. Prietenoasă și sociabilă, reușesc să mă integrez destul de ușor în grupuri de prieteni noi și mai ales pe o durată lungă de timp 

 

    Mă numesc Suciu Sonia, sunt din clasa a XI-a E și am 17 ani. M-am alăturat echipei de reporteri a liceului deoarece îmi place să interacționez cu persoane și să scriu despre anumite subiecte interesante pe care să le citească oricine pe site-ul școlii. Un alt motiv pentru care m-am înscris este pentru facultate, deoarece este important să ai cel puțin un voluntariat. Urmăresc să îmi fac prieteni noi și să cooperăm pentru a realiza articolele. 

 

Mă numesc Moldovan Bogdan, fac parte din clasa a XI-a E la C.N „Andrei Mureșanu” și în timpul liber sunt fotograf.

În anul 2017, de Crăciun, am primit un aparat foto de la părinții mei. Atunci mi-am dat seama că mama cu tata mă susțin în această activitate si-am început propriul meu „business’’.

De asemenea, îmi plac mult jocurile pe calculator, activitățile sportive sau cele în care mă pot implica și ajuta pe alții. Sunt foarte activ în timpul liber și îmi place să comunic cu persoane.

  

Mihai Vlad, 14 ani, clasa  a 8-a A. Îmi place să gătesc să alerg și să-mi petrec timp cu prietenii, sunt tupeist, onest de cele mai multe ori și îmi place să ascult problemele altora. Primul lucru pe care vreau să-l realizez în anul următor este să intru la Liceul Militar, m-am alăturat clubului de reporteri pentru că acesta e ultimul an în care mai sunt la C. N. „Andrei Mureșanu” și  vreau să cunosc cât mai mulți oameni, să-mi fac prieteni și sa las ceva în urma mea, ca să nu fiu uitat când o să plec.

 

Sunt Blaiu Cristina și am hotărât anul acesta să încerc ceva nou. Să ies din zona mea de confort, cea pe care o obișnuiam să o adopt. Echipa reporteri de liceu e un lucru care se potrivește perfect cu ce voiam să fac anul acesta. Am ales această echipă deoarece necesită lucru în echipă, aspect pe care eu personal l-am dobândit datorită celor 8 ani de handball unde lucrul în echipă este esențial. Sunt o persoană sociabilă și mă integrez ușor, îmi place să cunosc oameni noi, am o dorință de a cunoaște cât mai multă lume, să pot observa cât de diferiți și unici putem fi doar prin simplul nostru caracter. Sunt o fire ambițioasă și îmi place să muncesc atât fizic cât și mental, iar această echipă de jurnalism îmi oferă această oportunitate de a-mi testa limitele, cât de departe sunt dispusă să merg, câte riscuri mi-aș asuma etc. Am văzut multe ziare, multe reportaje, cu reporteri dar niciodată nu m-am întrebat ce este în spate.

 

 Sunt Robert, am 15 ani și îmi place extrem de mult să am o viață activă când vine vorba de sport. Îmi place să merg cu bicicleta, să merg mult pe jos, etc. Îmi mai place enorm de mult și muzica. Simt că aceste două lucruri mă scot din stări proaste și mă ajută să trec peste momente grele sau stresante. Sunt o persoană la care îi place să iasă în evidență prin fapte bune, deoarece bunătatea poate schimba mentalitați greșite ale omului și să-l modeleze, dar, din păcate, nu sunt cea mai bună persoană de pe planetă și am și eu limitele mele, precum toți oamenii. Mă consider o persoană înțelegătoare, la care îi place să ofere mult ajutor, cu condiția să primesc înapoi înțelegere și respect. Urăsc nedreptatea și îmi place să ajut persoane care sunt neîndreptățite. Consider că știu să lucrez în echipă și știu să țin cont de sfaturile coechipierilor.

Mă numesc Pop Ioana-Eliza și sunt elevă în clasa a IX-a D. Sunt o persoană sociabilă, empatică, veselă. Iubesc muzica, dansul și lectura. Am ales să fac parte din echipa de jurnalism, deoarece vreau să-mi dezvolt cât mai mult abilitățile comunicative, să descopăr oameni noi și să experimentez viața de reporter. Mai mult decât atât, îmi face plăcere să lucrez în echipă și să-i ajut pe cei din jurul meu.

Motto: ”The best view usually comes after the hardest climb.”

   Numele meu este Tomșa Maria-Sanda, am 15 ani și m-am înscris la Reporteri de liceu pentru că vreau să încerc un lucru nou, pentru a vedea dacă jurnalismul este pentru mine sau nu și pentru a-mi face noi prieteni.

 

 

 

 

 Mă numesc Deneș Vanesa și m-am alăturat reporterilor de liceu pentru a mă dezvolta. Îmi place să socializez , să învăț lucruri noi și să scriu. Sunt o fire prietenoasă și glumeață, dar în situațiile necesare pot fi foarte serioasă. Pasiunea mea este franceza. Doresc să mă implic cât de mult pot în realizarea următoarelor reportaje.

Mă numesc Stanca Adriana Sorina și sunt elevă la Colegiul Național Andrei Mureșanu în clasa a X a E. Sunt o persoană amabilă, descurcăreață și glumeață Am ales să mă înscriu deoarece sunt o fire sociabilă, îmi place să îmi fac prieteni noi, consider că în viitor o sa mă ajute jurnalismul. Motto: „Follow your dreams” ” Cel ce strălucește din lumina proprie, nimic nu îl poate stinge.”

 

Hortopan Alexandru, 17 ani, clasa a XI-a G(CNAM) Calități: hotărât, comunicativ, carismatic. Dornic de experiențe noi, am decis să mă alătur echipei ,,Reporteri de liceu”. O comunitate bazată pe interese comune în a aduce zâmbete și a lumina mințile oamenilor. Doresc să devin profesor de română, iar această experiență mă va ajuta pe viitor, oferindu-mi perspective largi asupra vieții.

Material realizat de Foriş Roberta şi Ţiboca Cristina

 

Be the first to comment on "Despre ei – Noua generație de reporteri"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.