Colegiul Național „Andrei Mureșanu” dă startul votului pentru Consiliul Școlar al Elevilor Junior

????????????????????????????????????

Începând cu data de 17 decembrie 2020, Colegiul Național „Andrei Mureșanu” a dat start votului pentru alegerea membrilor Consiliului Școlar al elevilor de gimnaziu.

În componența acestuia intră un președinte, un vicepreședinte și 3-5 membri, având ca scop implicarea elevilor de gimnaziu ai colegiului în activitatea școlii, pentru dezvoltarea acestora.

Elevii claselor a VI-a și a VII-a și-au putut exprima dorința de a ocupa un post în cadrul consiliului, și-au făcut o prezentare, urmând ca din 17 decembrie să poată fi votați de colegii lor, prin intermediul unui chestionar online, distribuit de Consiliul Școlar al Elevilor de liceu, care s-a ocupat de realizarea întregii campanii.

În cursa pentru CȘE Junior s-au înscris elevii Alexandru Marțian, clasa a VII-a A și Emilia Cupșa, clasa a VII-a C pentru funcția de președinte, Ferencz Andreea și Suciu Krisztina din clasa a VII-a B pentru funcția de vicepreședinte. Votul poate fi exprimat până luni, 21 decembrie 2020, ora 24.00, urmând ca marți, 22 decembrie la ora 14.00 să se anunțe componența CȘE Junior.

Anul 2021 va debuta astfel cu o echipă de lucru care să fie vocea elevilor din gimnaziul CNAM. Obiectivele Consiliului Școlar al Elevilor Junior sunt realizarea și derularea unui parteneriat educaţional viabil/funcţional în sistemul educaţional gimnazial, în care elevii să îşi exprime liber interesele şi să participe activ la procesul decizional.

Ioana-Eliza Pop, reporter de liceu

 

Be the first to comment on "Colegiul Național „Andrei Mureșanu” dă startul votului pentru Consiliul Școlar al Elevilor Junior"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.