Conferință de presă la nivel înalt

Elevii clasei primare a III-a C Step by Step de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”, Bistrița au fost invitați la o conferință de presă la Instituția Prefectului.

În data de 2 aprilie 2019 s-a sărbătorit pentru prima oară Ziua Instituției Prefectului.

Cu ocazia acestei sărbători, prefectul Ovidiu Frenț i-a avut ca invitați pe elevii clasei a III-a C Steb by Step de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, Bistrița. Acesta le-a prezentat micilor cetățeni biroul său, sala de ședințe a Palatului Administrativ și o scurtă istorie a instituției pe care o conduce.

Întâlnirea s-a transformat apoi  într-o conferință de presă, în care cei mici, jucând rolul de reporteri, i-au adresat prefectului diverse întrebări: „Care este motto-ul dumneavoastră în viață?”, „Sunteți mândru de colegii dumneavoastră?”, „Cum ați devenit prefect?”, „Sunteți un prefect perfect?”, „V-ați dorit de mic să deveniți prefect?”, „Cum vi se pare această funcție?”, „Care este sportul dumneavoastră preferat?” etc.

După ce au ascultat, plini de curiozitate, răspunsurile la întrebări, cei mici au oferit un dar: un tort simbolic pe care au scris diverse urări pentru Instituția Prefectului și pentru cei care lucrează acolo.

La acest eveniment au mai participat inspector șef al IPJ BN, comisar șef de poliție Mihai Ovidiu Lupșa, inspector șef IJJ BN, colonelul Florin Vasile Furnea,  inspector șef ISU Bistrița, col. dr. ing. Constantin Florea,  inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean, Camelia Tabără.

Colegii lui Ovidiu Frenț, după terminarea sedinței, i-au întâmpinat cu dulciuri pe cei mici, fiind amuzați de întrebările puse de către elevii de la CNAM. Copiilor le-a plăcut foarte mult că au putut să îi adreseze întrebări prefectului însuși. Aceștia au fost foarte mulțumiți de ziua petrecută la Prefectura Bistrița-Năsăud și au plecat cu zâmbetul pe buze, făcând o poză înainte de plecare.

Cristiana Gavriliuc și Ștefan Petrina, reporteri de liceu

Be the first to comment on "Conferință de presă la nivel înalt"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.