Activitate de vară – Consiliul Național al Elevilor

În perioada 29 iulie – 2 august 2018, a avut loc, la Baia Mare, a XXVI-a Adunare Generală a Consiliului Național al Elevilor, adunare la care au participat reprezentanți ai Consiliilor Județene ale Elevilor din toată țara.  Elevii din județul Bistrița-Năsăud au fost reprezentați de o delegație formată din președintele structurii, Daniel Flore, și președintele Consiliului Școlar al Elevilor din Liceul ,,Radu Petrescu” Prundu-Bîrgăului, Cosmin Ciurea.

Anul acesta, în cadrul Consiliului Național al Elevilor, au avut  loc din nou alegeri. În urma susținerii candidaturii și a votului secret, noul președinte al structurii este nemțeanul Petru Apostoaia. Printre punctele forte luate în considerare în timpul discursului său, s-a subliniat și importanța parteneriatelor: ,,Îmi doresc să acordăm o importanță mai mare parteneriatelor strategice cu diferite organizații, să atragem unele noi”, ne spune Petru. De asemenea, Biroul Executiv al CNE se bucură de o echipă majoritar nouă: 5 vicepreședinți și 2 secretari proaspăt aleși.

În altă ordine de idei, Adunarea Generală a constituit un mediu propice pentru formarea noilor membri din cadrul consiliului. Astfel, în programul deja încărcat al activității și-au făcut loc mai multe ateliere de formare și dezvoltare. Toți cei de față s-au bucurat să asiste la training-uri susținute de către membri ai CONET pe teme precum ,,Motivarea resursei umane”, ,,De la idee la proiect” și ,,Gestionarea relațiilor externe în Consiliul Elevilor”.

În urma unor statistici realizate la nivel intern, Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud se bucură să se numere printre primele 3 consilii județene ale tării din punct de vedere al activității desfășurate.

Informații referitoare la acest eveniment și la CNE se găsesc și accesând linkul: https://consiliulelevilor.com

Daniel Flore, reporter de liceu

 

Be the first to comment on "Activitate de vară – Consiliul Național al Elevilor"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.