Consiliul elevilor maghiari a organizat o întânire cu Moșul

Marți, 6 decembrie 2022, Consiliul Elevilor Maghiari a organizat sosirea Moșului la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” și le-a adus zâmbete pe fața celor mici.

Marți, 6 decemrie 2022, Moș Nicolae a pășit pragul sălii de sport a CNAM, unde le-a dăruit elevilor din ciclul primar pachete pline de bunătăți. Membrii consiliului au cumpărat dulciuri, portocale și sucuri, după care au pus totul în pachete care urmau să ajungă la cei din ciclul primar. Fondurile necesare achiziționării darurilor au fost asigurate de Asociația Datura, care a făcut posibilă sosirea Moșului.
Doamnele învățătoare au fost de ajutor și i-au pregătit pe elevi cu cântecele, colinde și poezii. Elevii au fost foarte  entuziasmați de sosirea Moșului și l-au întâmpinat așa cum trebuie, cântând și recitând. După ascultarea momentelor pregătite cei mici s-au repezit spre Moș pentru a-și prelua cadoul și să-și savureze dulciurile primite.
Moșul și cei din Consiliu au fost foarte fericiți când au văzut entuziasmul pe fețele copiilor și au considerat că și-au îndeplinit misiunea de a le aduce această bucurie.

Pop Hortenszia, reporter de liceu

Be the first to comment on "Consiliul elevilor maghiari a organizat o întânire cu Moșul"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.