Târgul ofertelor educative pe anul școlar 2023-2024 la CNAM

Astăzi, 19 octombrie 2023, s-a derulat „Târgul de activități extrașcolare” la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, Bistrița. Elevii au avut ocazia să interacționeze cu membrii cluburilor și să se înscrie la activitățile desfășurate de acestea.

Joi, 19 octombrie 2023, a avut în curtea Colegiului Național „Andrei Mureșanu” Bistrița, „Târgul de activități extrașcolare” începând cu ora 09:50 și până la ora 13:10. La eveniment au fost invitați să se înscrie toți coordonatorii de proiecte, cluburi și asociații din școală sau din afara școlii, care doresc să implice în activități de voluntariat liceenii școlii.

Elevii CNAM au avut ocazia de a interacționa cu membrii cluburilor și de a afla ce presupune activitatea extrașcolară derulată de către aceștia. De asemenea, au avut oportunitatea de a se înscrie la diverse activități din cadrul cluburilor și asociațiilor care au răspuns invitației CȘE din CNAM..

Târgul ofertelor educative pe anul școlar 2023-2024 a întâlnit astfel coordonatori de asociații/cluburi/proiecte educative în și cu CNAM, prin organizarea de standuri de prezentare în curtea liceului.

Acest târg se află la a doua ediție în cadrul școlii noastre și anul acesta a fost inițiat de către membrii Consiliului Școlar al Elevilor și susținut de responsabilul de proiecte curriculare și extracurriculare, Aurelia Hîruța și de directorul școlii, Monica Buboly.

Au fost prezenți cu standurile lor: Clubul de robotică „Atomic Bots”, Asociația „Armata selectării atente a plasticului” (ASAP), Clubul de științe „Cogito”, Asociația „Tășuleasa Social”, Clubul „Horsing around”, Clubul „Reporteri de liceu” în cadrul căruia se desfășoară proiectul „O carte pe bicicletă”, Clubul de lectură „Cartea în bookate”, Asociația „Tineri pentru comunitate” și Asociația LEO „Poarta Transilvaniei”, alături de reprezentanții și membrii lor.

Elevii de la CNAM au fost bucuroși de oportunitatea de a se înscrie la aceste cluburi care au ca scop munca în echipă și dezvoltarea unor aptitudini prin intermediul educației non-formale și sunt nerăbdători să se implice în comunitate și să-și lărgească orizonturile.

de liceu, Marcu Daria

Be the first to comment on "Târgul ofertelor educative pe anul școlar 2023-2024 la CNAM"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.