Caravana #likeyourself la CNAM

Joi, 10 mai 2018, s-a desfășurat în CDI-ul Colegiului Național „Andrei Mureșanu” ora #likeyourself. Activitatea, care a avut un scop informativ, a fost prezentată de Oana Ruscan.
 „Dintre toate părerile, cea pe care o aveți voi despre voi înșivă e cea mai importantă.”, spu­ne unul dintre cei mai mari psihologi americani contemporani, Nathaniel Branden. Joi, 10 mai 2018, s-a desfășurat în CDI-ul Colegiului Național „Andrei Mureșanu” ora #likeyourself. Activitatea, care a avut un scop informativ, a fost prezentată de Oana Ruscan. Caravana #likeyourself are misiunea de a face fetele să se simtă bine în pielea lor și de a le face să aibă încredere în ele.
Cei prezinți au învățat împreună secretele pentru a se simți oricând bine în pielea lor. Telefoanele au fost și ele bine venite, elevele descoperind aplicația de pe mobil #likeyourself ce le va ajuta să nu uite informațiile despre îngrijirea corectă a tenului. În plus, participarea la această oră le-a adus și premii instant, pentru un ten frumos și hidratat.
Elevele au fost încântate de această activitatea care le-a oferit posibilitatea de a afla cum să-și îngrijească corect pielea. Și Oana Ruscan alături de prietenii ei au fost bucuroși să vadă că prezentarea a avut un impact pozitiv, afirmând: „Este important să știm să ne îngrijim corect corpul, dar cel mai important este să avem încredere în noi și să ne iubim.”
Mihaela Maria Vlad, reporter de liceu

Be the first to comment on "Caravana #likeyourself la CNAM"

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.